ONZE DIENSTEN

Wat doen we?

Taken syndicus

De wettelijke taken van een syndicus kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: het administratief luik, het financieel luik en het technisch beheer. 

 

Daarnaast bieden wij nog verschillende bijkomende diensten aan, zoals werfopvolging, financiële duiding op maat, toekomstplanning,..

Wat onderscheidt ons?

Beheer Willaux kiest er bewust voor om zich specifiek op Gent en omstreken te richten. Zo genieten wij een uitgebreid netwerk aan gespecialiseerde dienstverleners en bekwame vakmensen uitgebouwd, teneinde u steeds de beste, snelste en meeste kostenefficiënte oplossing te bieden voor de dagelijkse problemen in uw gebouw.

 

Een langetermijnsrelatie in vertrouwen is de basis van onze samenwerking, daarom nemen wij steeds de tijd om u van een uitgebreid antwoord te voorzien op al uw vragen en u doorheen onze samenwerking voldoende te informeren over de lopende schadedossiers, werken,… en dit steeds in nauwe samenwerking met de raad van mede eigendom.

 

Bij Beheer Willaux hanteren we dan ook een doorgedreven focus op communicatie en transparantie.

Onze bijkomende diensten?

Bv: Een lek heeft schade in uw appartement veroorzaakt? Een deel van uw tussenscherm is afgerukt door stormweer? Wij kunnen u van A tot Z begeleiden in eender welk privatief schadedossier: de aangifte, de administratieve opvolging, bijstand tijdens een expertise, zorgen voor een correcte uitbetaling,… verzekeringsdossiers kennen voor ons geen geheimen.

Heeft u in het weekend of laat in de avond een noodgeval? Onze permanente lijn is 24/7 beschikbaar voor alle noodgevallen in uw mede-eigendom.

Compare Listings